Webdesign & CMS (Content Management Systeem)

Advies

Unieke uitwerking van uw project uitgaand van uw doelstellingen.

lees meer

Uitvoering

Vlotte & correcte uitwerking volgens de laatste normen en trends.

lees meer

Opvolging

Onze opvolging & analyse na voltooiing helpen u verder.

lees meer

logo

U bent hier: Diensten » Webdesign | CMS
Webdesign & CMS (Content Management Systeem)

Website | Webdesign
& CMS (Content Management Systeem)

Deltacom biedt je een partnership aan in de ontwikkeling van uw website volgens uw eisen en uw budget. Onze flexibiliteit en klantentevredenheid bieden u de garantie tot een voorsprong ten opzichte van uw concurrenten.

Onze diensten en producten zijn steeds afgestemd op de behoeften van eindgebruikers en dragen bij aan de doelstellingen van uw organisatie.

DELTACOM biedt u een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding !
Contacteer ons voor een vrijblijvende demo.

CONTENT MANAGEMENT 
SYSTEM (CMS)

Met het Content Management Systeem kan u zelf volledig autonoom uw website onderhouden: onbeperkt pagina's invullen met tekst, afbeeldingen en downloads.

MODULAIR SYSTEEM,
MODULAIR UITBREIDBAAR

Het CMS is een eigen ontwikkeling van Deltacom. Het kan dan ook op elk moment verder uitgebreid worden met additionele standaardmodules of modules op maat volgens uw specifieke noden

ZOEKMACHINE 
OPTIMALISATIE (SEO) 

Bij de ontwikkeling van uw website passen we de regels toe om een ideale terugvindbaarheid via zoekrobotten zoals Google te realiseren.

E-BUSINESS

Wij begeleiden u naar een snelle en efficiënte wijze om uw producten online aan te bieden. Heeft u reeds een productendatabase? We integreren deze naadloos: één centrale gegevensopslag en geen excessieve investeringen!

INTERNET MARKETING 

Na het bepalen van uw doelstelling, adviseren wij u een passende marketingstrategie. Hierbij wordt o.a. ingegaan op de uitstraling die uw site moet hebben, of hoeveel en welke bezoekers u wilt aantrekken.

INTRANET 

We begeleiden u naar een doordacht intranetstructuur op te bouwen. Hierbij wordt o.a. de klemtoon gelegd op eenvormige interne communicatie, kostenbesparing en procesoptimalisatie.

URL & HOSTING 

We verzorgen de registratie van uw URL alsook de hosting van uw website en e-mailverkeer. Betrouwbaar, efficiënt en met de modernste technologieën: anti-spam, webmail, data back-up, zeer uitgebreide bezoekersstatistieken.

SLA - Service Level Agreement

Uitgaande van uw noden bieden we standaard SLA diensten of wordt support en naverkoop op maat aangereikt. Een team van vakbekwame medewerkers verzekeren een gestructureerde technische naverkoop dienst.

ONDERHOUD - MAC's

Aanpassingen en uitbreidingen op snelle, efficiënte en betaalbare wijze. Via het MAC-uren systeem (Moves Adds, Changes) worden prestaties tegen reële tijden afgeboekt en zijn er geen hoge forfaitaire onkosten verbonden aan de gewenste ingrepen.