Webshop / e-business

Advies

Unieke uitwerking van uw project uitgaand van uw doelstellingen.

lees meer

Uitvoering

Vlotte & correcte uitwerking volgens de laatste normen en trends.

lees meer

Opvolging

Onze opvolging & analyse na voltooiing helpen u verder.

lees meer

logo

Webshop / e-business

Webshop / e-business

Deltacom heeft een ruime ervaring met het ontwikkelen van webtechnieken en het realiseren van e-marketing projecten. Wij beschikken over een ervaren team van e-business experts die graag de uitdaging met u aangaan om complexe projecten om te zetten in innovatieve en intelligente oplossingen.

Voor eenvoudige projecten en beginnende e-commerce ondernemingen bieden wij goed geprijsde oplossingen aan, die snel op maat te maken zijn, waarvoor we over een breed scala aan oplossingen beschikken. Voor het ontwikkelen van een e-marketing strategie, professioneel webdesign, back office functionaliteiten, zoekmachine optimalisatie en het creëeren van een lanceringscampagne bent u bij ons op het juiste adres.

Voor de meer complexe projecten met een complete front & back office, analyseren wij eerst gezamelijk de beste oplossing alvorens een bepaalde richting in te slaan. Onze e-commerce oplossing is volledig modulair op te bouwen en evolutief voor een maximale flexibiliteit. Hierdoor kunt u er in een later stadium altijd voor kiezen om het pakket uit te breiden. Denk hierbij ondermeer aan koppelingen met bestaande boekhoudsoftware, logistieke systemen en ERP software.

4 Voorname Parameters:

Productendatabase

Zowel vanuit een bestaande database alsook geheel vanaf het begin begeleiden we u om uw productendatabase zo goed als mogelijk te optimaliseren naar onderhoud, gebruiksgemak en terugvindbaarheid. Samen met u analyseren we welke essentiële velden hiertoe allemaal nodig zijn en op welke wijze we deze in de database kunnen verwerken.

spacer

Webshop

We ontwikkelen voor u een webshop met een groot gebruiksgemak voor de bezoeker. Hiertoe doorlopen we met u diverse opties, gaande van zoekopdrachten tot separate visualisaties voor welbepaalde categorieën of subcategorieën. Ook de gehele bestelprocedure wordt hierbij geautomatiseerd, van bestelling over online betaling tot en met facturatie.


SEO - terugvindbaarheid

Om te resulteren in een goede terugvindbaarheid, het begin van uw SEO/SEA marketing campagne, stemmen we de database en visualisaties maximaal op elkaar af om de voornaamste parameters zowel naar de bezoeker alsook naar de zoekrobotten optimaal in het daglicht te plaatsen. Onze uitgebreide SEO analyse leert u of er voldoende aandacht aan alle parameters is geschonken.

spacer

Online betalingen

Ogone is een van de voornaamste Europese leveranciers van beveiligde (online) betalingsdiensten, met duizenden klanten verspreid over meer dan 35 landen. Deltacom is gecertifieerd partner van Ogone en kan alzo makkelijk volledige betalingsprocessen voor u integreren. 

Webshop / e-business Webshop / e-business Webshop / e-business Webshop / e-business Webshop / e-business Webshop / e-business